Κανιβαλισμός Δημιουργός: ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ, Τηλέμαχος (Μάχος) μμμ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η πιο τρελή μου επιθυμία είναι να με φάω στο φούρνο με πατάτες.
Θέλω να διαπιστώσω κατ' ιδίαν αν είμαι νόστιμος όπως λένε μερικές
Ή γλύκα όπως λένε κάποιες άλλες
Είναι και μερικές που λένε ότι δεν τρώγομαι με τίποτα
Αχώνευτο με λένε επίσης κάποιοι άσπονδοι φίλοι
Ρε γαμημένοι , πώς φτάνετε σε αυτό το συμπέρασμα ?
Αναθεωρώ
Η πιο τρελή μου επιθυμία είναι να με μαγειρέψω καπαμά και να καλέσω τους γνωστούς μου να με φάμε
Στήθος ή μπούτι ?
ΜΜΜΜμμμμμ ! ! ! !
Τελικά είμαι πεντανόστιμος ! ! ! !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2006 |