~ Δωροδικαιωμα . . ! Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΣΦΡΑΓΙς ΔΥΝΑΜΙΚΗΝ ΟΛΑΚΕΡΑ Τς ΠΛΑΣΗς ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΟΚΑΛΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕς ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΣΤΙΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*!*!*!*
**************************************************************************
*~*~*~*~ ΔΩΡΟΔΙΚΑΙΩΜΑ . . ! *~*~*~*
ΔωροΔικαίωμα . . !
*!*!*!*
ΔωροΔικαίωμα μήν Αναzητείς Ταξιμιάρικα να έβρεις
. . . το βραxνά απόδιωξέ τον μακρυγιά ! ! !
Να μήν έρκεται τα βράδυα . . .
να μήν καταδιώκει σε μες στ' Άγνωρα Σκοτάδια ! ! !
Στο στρώμα κειον το άxαρον . . .
Πνίξε την λαλιά . . . λόγια πεzά μή ποzητείς
μετά τα μαβιά Δειλινά ! ! !
Λακτάρα πόμεινε του μισεμού μακρυνή
Ευλογημένη μες στα θκιο σου μάθια
ΕΎΜΟΡΦΑ ΕΝΤΕΧΝΑΛΗΘΙΝΗ ! ! !
Ω Ω Ω ! ! Κεια η Αψηλή Θωριά . . .
Ουρανόστρατην
Ευμορφάδα τς Ψυxούλας . . .
Ένα ΠΑΝΖΕΛΗΝΟΝ ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΟΝ
ΣΕΛΗΝΩΜΑ ΖΗΛΕΥΤΟΝ . . !
κειον που ποτές ο Λογιzμός εν το ' xει νοιώσει
μον ΄ Ασημένιον μονόδρομον xάραμα
κατέει Θαλλερά ν΄απιθώσει . . .
μμε σύνεργα εργαστήρια κεια της διαλεκτης σου πέννας
τα Μοσκοβολιzτά Μυστήρια . . .
ΣΦΡΑΓΙς ΔΥΝΑΜΙΚΗΝ ΟΛΑΚΕΡΑ Τς ΠΛΑΣΗς
ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΟΚΑΛΛΟΚΑΙΡΙΑ
ΜΕς ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΣΤΙΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ . & _
***********************************************************
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΖΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
*********************************************************** Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-09-2016 |