Φοβάμαι να μιλήσω Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλά να περνάτε φιλοι μου !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φοβάμαι να μιλήσω
Βουβές κι απόψε οι στιγμές
αιμορραγούν οι σκέψεις
νιώθω ανήμερο θεριό
χάνω τις ζωής το ρυθμό
μπερδεύω και τις λέξεις
Οι μέρες με ποδοπατούν
οι νύχτες πια με σκορπούν
κολυμπώ μες στο ρέμα
πονώ δεν είναι ψέμα
οι δυνάμεις μ’ απειλούν
Βρέχει ο ουρανός κλαίει
πληγή βαθιά με καίει
η απονιά μ’ αγκυλώνει
η νύχτα δεν ξημερώνει
το σώμα καταρρέει
Η μοναξιά μου με πονά
στην άβυσσο με σκορπά
μέσα στου πόνου την δύνη
μαύρη με τυλίγει οδύνη
με πετά στη καταχνιά
Και φοβάμαι να μιλήσω
όσα νιώθω να τα δείξω
και φοβάμαι να τα πω
χάρο βλέπω ζωντανό
πως την πόρτα να κλείσω
Στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
26-09-16
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-09-2016 |