Όσο όσο Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλο ξημερωμα !!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όσο όσο
Μπρίκια δεν μου έμαθαν εμένα να κολλάω
μήτε στραβά πετάγματα είχα στη νυχτιά
μόνο με λόγια σταράτα ξέρω να μιλάω
και να στέλνω όποιον κάνει την τρίχα τριχιά
Όλοι ζουν στο ψέμα δεν πιστεύω πια κανέναν
σου πουλάνε μούρη για να κάνουν αρπαχτές
μα ξύπνησα κι εγώ τους πουλάω έναν, έναν
όσο όσο και μήτε που μ αγγίζουν ενοχές
Θέλω να κοιτάζω κατάματα τον καθρέπτη
είναι ο μόνος που ξεκάθαρα κοιτάει
τον κουβαλάω όπου πάω βαθειά στην τσέπη
και αν παραπέφτω ξέρω δεν με πουλάει
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
6-10-16
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2016 |