Ποιός να σε γέλασε Δημιουργός: anthrakoryxos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][color=black][font=georgia]
Ποιός να σε γέλασε χαρά
Χαρά ποιός να σε κρύβει
Ποιού μαύρου ανέμου τα φτερά
Σε πήραν σ’ άλλα μέρη
Ποιό μαύρο δάκρυ σε φορά
Πίσω ποιός θα σε φέρει
Στην πίκρα και τη λησμονιά
Καρφί στο ένα μου χέρι
Κι ούτε μια στάλα αίμα πια
Και στ’ άλλο το μαχαίρι
Ποιός να σε χαίρεται χαρά
Χαρά ποιός να σε πήρε
Ποιό μαύρο δάκρυ σε φορά
Ποιός σ’ έχει στο κατόπι
Τώρα που ανθίζει η συμφορά
Μαραίνονται οι ανθρώποι
[/B][/align]
[/color][/font][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-10-2016 |