~*~ Ας Ταξιδεψουμε ; )) *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Ας Ταξιδέψουμε ! ! ! ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ ΟΛΟΨΥΧΑ Ν΄ΑΛΑΡΓΕΨΟΥΜΕ . . . ΑΡΚΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙς ΑΠΟΣΚΕΥΕς & ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]*~*~*~*~ Ας ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ; )) *~*~*~*
*!*!*!*
*************************************************************
*~*~*~*~ Ας . . . Ταξιδέψουμε ! ! ! *~*~*~*
Ας . . . Ταξιδέψουμε ! ! !
Αλμένικους Σεργιανιzμούς να 'δέσουμε' . . .
Ολάκερον τον Ντουνιά να Τιθασεύσουμε
Με τς Μαγείας το Μοναδικόν Ραβδάκι
Ταπεινά . . . Σιωπηλά ΘΕ ΝΑ ΜΙΣΕΨΟΥΜΕ ! ! !
ΜΕς ΣΤΑ ΠΕΛΑΑ ΘΑΛΛΕΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕς
ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΝ ΖΩΗ Ν' ΑΛΑΡΓΕΨΟΥΜΕ ! ! !
Του Πουθενα για Οδηγο Τν Χαρη
κεια την Δροσατην αναzαιμια τ' Οκτώβρη
ανταμα μμε τα ταξιμια τ΄Αποβροxαρη
τν μοσκοβολατον που xρονια
ποzητα η ψυxη να τον εβρει ! ! !
*!*!*!*
Ας . . . Ταξιδέψουμε ! ! !
Απιθωμένοι Έντεxνοι στίxοι σ΄αλλωτινά δρώμενα
ποτές να μην ξεπεzέψουμε για τα xρόνια
τα περαστικά . . . τα επόμενα ! ! !
Ας ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ! ! ! Ο ΝΕΙ ΡΙ ΚΑ
ΟΥΡΑΛΕΝΙΑ ΔΙΧΑ ΤΑ ΠΕΖΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
Ας ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ! ! ! ΛΑΘΡΑΙΑ ~ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ
ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ . . !
ΑΣΙΓΑΣΤΑ ΓΗΤΕΥΤΙΚΑ ~ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ ΠΑΝΟΡΙΑ
ΗΘΙΚΟΣΜΙΛΕΜΕΝΑ
Σ΄ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΕΜΑ ΔΙΧΩς ΟΡΙΑ ! ! !
ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗΝ ΨΥΧΗς ΣΤΕΝΤΟΡΙΑ ; ))
*!*!*!*
Ας Ταξιδέψουμε ! ! !
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ ΟΛΟΨΥΧΑ Ν΄ΑΛΑΡΓΕΨΟΥΜΕ . . .
ΑΡΚΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙς ΑΠΟΣΚΕΥΕς & ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ . & _
*~*~*~*
Ας . . . ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ! ! ! ΜΕ ΠΛΟΗΓΟ
Τ' ΑΣΗΜΟΣΚΑΡΙ ΜΑς ΤΟ ΓΕΡΟ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ
Ας . . . Τ Α Ξ Ι Δ Ε Ψ ΟΥ ΜΕ ΣΕ ΣΚΟΠΟ ΑΛΑΡΓΙΙΝΟ . & _
***********************************************************************************************
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΛΑΤΡΕΙΑς
ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
************************************************************************************************
*************************************************************************************************** Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2016 |