Κι αν είν φευγάτη η ζωή Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και την αγάπη μου!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΙ ΑΝ ΕΙΝ' ΦΕΥΓΑΤΗ Η ΖΩΗ
Μια χούφτα χάρτινες στιγμές
στην σκέψη σου γυρνάνε
στους δρόμους έρημες σκιές
αλήθειες κυνηγάνε
Κι αν είν' φευγάτη η ζωή
και πίκρες σου χαρίζει
πως την αγάπησες πολύ
τ" αγέρι ψυθυρίζει
Κι αν είν" φευγάτη η ζωή
η περιδιάβαση αρκεί
Δυο λέξεις άχαρες κραυγές
στα χείλη σου γερνάνε
στα πάρκα μίζερες ψυχές
ταξίδια λαχταράνε
Κι αν είν' φευγάτη η ζωή
και πίκρες σου χαρίζει
πως την αγάπησες πολύ
τ' αγέρι ψυθυρίζει
Κι αν φευγάτη η ζωή
η περιδιάβαση αρκεί
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-10-2016 |