Το Βελουδένιο Δέρμα Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΈΝΙΟ ΔΈΡΜΑ
Πάλι σε είδα σήμερα
με το κοντό μπλουζάκι
και οι ωραίες σου γραμμές
τόνιζαν το τζινάκι
Με άγγιξε η ομορφιά
τα κατσαρά σου τα μαλλιά
το βελουδένιο δέρμα
που έδεναν το θέμα
Μια καλημέρα φωτεινή
και η γλυκιά σου η μορφή
φώτισαν στη ψυχή μου
μάγεψαν τη ζωή μου
Τώρα κοιμάμαι και ξυπνώ
με τη δική σου σκέψη
πότε θα ρθει το πρωινό
πάλι ξανά να φέξη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2016 |