~*~ Ηρεεμησε ! ! ! Ψυxήμμμ ! ! ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΚΑΘΕΝΑ ΨΥΧΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟς ΔΩΡΙΖΕΙ ΜΑς ΔΙΔΟΝΤΑς ΜΑς ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ ΚΑΤΕΕΙ ΞΕΧΩΡΙΖΤΟΝ ~ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑς ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ & ΣΘΕΝΟς . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]*!*!*!*
*******************************************************
*~*~*~*~ ΗΡΕΕΜΗΣΕ ! ! ! Ψυxήμμμ ! ! ! *~*~*~*
*~* Διαλαλώ ΟΡΜΗΤΙΚΑ μες στην ενήλικην Ζωήν μου
& κατείxα Πάντοτε τον Δημιουργό μμε μορφήν αγερινην
Αγγελικήν ΔΙΑΦΑΝΗ μα συνάμα τόσο συμπαγής
Συναισθηματικά ΜΑΖΙΜΟΥ ! ! !
Μες στις αναzαιμιέςμμ . . . μες στα μή Αθανάτου Λάθημμ . . .
μες στα επιγής Πάθημμ . . . μες στην μητρικήν αγάπημμ ! ! !
ΜΑ ΠΕΙΤΕΜΟΥ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΜΟΥ ΣΤΙΧΑΝΑΓΝΩΣΤΕς
& ΤΗς ΚΑΘΕΜΙΑς ΣΑς ΜΟΝΑΔΙΚΗς ΖΗΣΗς
ΓΝΩΣΤΕς . . . ΠΏς ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΕΙς ΤΟΝ ΠΟΝΟ
ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ & ΔΗ ΜΙΑς ΚΡΗΤΙΚΙΑς ΜΑΝΑς
ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ Τς ΣΤΟ ΒΩΜΟ
ΤΗς ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑς ΚΕΙΑς ΤΗς ΦΑΙΔΡΗς
ΔΥΝΑΜΙΚΗς ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑς ; ; !
Προσπαθώ κι απόψε ν΄αγιάσω & εν ΜΠΟΡΩ ! ! !
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗΜΟΥ
ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΣΑς Τ' ΟΡΚΙΣΤΩ ! ! !
Γνωριzετε ~ κι απευθυνομαι σε κεινους που ΄xουν zησει
την Ευτυxια τς Πατροτητας & τς Μητροτητας
αντιστοιxως ~ τί σημαινει να πιενουμε κοντρα
στην Βιολογικην καταληξη μας ; ; !
Στο ρολόι τς Φύσης που κουβαλαμε απε γεννησιμιου μας ; ; !
ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟΤΕΡΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ Τς ΨΥΧΗς &
Τς ΑΝΑΣΑΙΜΙΑς ΜΑς . . . ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑς ; ; !
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑς ΤΟ 'ΑΦΑΙΡΟΥΝ'
ΕΙΔΕΧΘΕς ~ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΔΙΧΑ ΤΟ
ΧΕΡΙ ΤΗς ΛΟΓΙΚΗς ΤΟΥς Ν΄ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ! ! !
ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ! ! !
ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΠΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΙΑς ΜΑΝΑς ΨΥΧΗ ; ; !
Μια ψυxη που αναγκαzεται εκ των πραγματων
τετοια θλιψη στην καρντια τς με το ετσια ΘΕΛΩ
ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ . . . ΠΟΤΕς ΣΥΧΑΖΕΙ
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΜΑς ΦΥΣΗ . . .
ΠΟΣΟ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΑς ΑΣΙΓΑΣΤΗΝ ΚΡ ~ ΑΥΓΗ
ΘΕ ΝΑ ΚΡΑΤΤΗΣΕΙ ; ; !
ΜΕΧΡΙς ΤΟ ΣΩΜΑ . . . ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ . . .
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΖΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΑΣΜΩΝ
ΘΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ; ; !
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ; ; !
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ . . .
ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ
ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ; ; !
ΟΣΑ & ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΑς ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΨΥΧΗΜΟΥ
ΕΝ ΘΕ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ . . .
ΜΗΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ! ! !
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗς ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗς ΕΝ ΘΕ ΝΑ ΄ΓΥΡΙΣΕΙ' ! ! !
ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΤΗΣΕΙ ! ! !
ΜΙΑς ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΤΟ ΝΗΜΑ Τς ΖΩΗς ΤΟΥ
ΚΟΠΗΚΕ ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙ
ΕΝΟς ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ
ΤΗΝ ΠΟΡΦΥΡΕΝΙΑ ~ ΜΑΒΙΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ
ΔΥΣΗ ! ! !
ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗς ΜΑΝΑς ΤΟΥ ΠΟΙΟς ΜΕ ΠΥΓΜΗ
& ΣΘΕΝΟς ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟς ΘΕ ΝΑ ΚΡΑΤΤΗΣΕΙ ; ; !
ΘΛΙΒΕΙ ΜΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς ΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ . & _
ΠΙΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΥΛΛΑ ΘΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑ
ΤΗΝ ΑΝΑΖΑΙΜΙΑς ΜΜ ΠΝΟΗ
ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ
ΗΡΕΜΗΣΕ ! ! ! ΨΥΧΗΜΟΥ ! ! !
ΔΗΛΩΝΕΙ
Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ . & _
*!*!*!*
***********************************************************
https://www.youtube.com/watch?v=TaH69u0Ezrc
*****************************************************************
ΝΑ ΧΑΡΩ ΓΩ ' ΚΡΗΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ' ; (( Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-10-2016 |