Παλι Μια Μερα Ερχεται Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
Πάλι μια μέρα έρχεται
έρχεται πως περνάει
και η καρδιά μου καίγεται
που να' σαι που' χεις πάει
Τα μάτια μου δακρύζουνε
τρέχουνε σαν ρυάκι
πως μπόρεσες και έφυγες
μικρό μου κοριτσάκι
Πως μπόρεσες και έφυγες
μικρό μου κοριτσάκι
η μέρα μου να μην περνά
με τρώει το σαράκι
Πάλι μια μέρα έρχεται
έρχεται πως περνάει
σαν τη νιφάδα του χιονιού
η σκέψη μου σκορπάει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2016 |