Ρωγμές Δημιουργός: dbonovas, Δημήτρης Μπονόβας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στιγμές που ξεφεύγουν απ’το χρόνο – ένα ταξίδι στο άπειρο.
Μια σφαίρα απ’το όπλο της σιωπής και της επιθυμίας.
Ο καθρέπτης που σπάει και αποκαλύπτει το κρυφό, το πραγματικό
σου πρόσωπο.
Το είδωλο που πάντα είχες αλλά φοβόσουν να δείξεις.
Σημάδι ανεξίτηλο – χαρακιά σον μαυροπίνακα.
Αυτός είσαι – αυτός ήσουν πάντα.
Παιδί ακόμα.
Μεγάλωσες απότομα.
Όλα άλλαξαν – τα άλλαξες.
Τη ματιά σου, τη σκέψη σου, το είναι.
Μη σκοτώσεις όμως το παιδί…
[align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2016 |