Όχι Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό απόγευμα σε όλους και ένα όμορφο τριήμερο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΧΙ
Ίδιος για όλους ο Θεός
ίδιος ο πόνος κι ο λυγμός
μια νότα γράφει μουσική
μια σκέψη φέρνει Κυριακή
Όχι, φίλε μου στα πρέπει και τα μη
ναι,σου λέω στην αθάνατη ψυχή
Όχι ,φίλε μου στο χάδι το φτηνό
ναι, σου λέω στο φεγγάρι το χρυσό
Ίδια για όλους τα κελιά
ίδια τα λάθη, τα σωστά
μια λάμψη μόνο η ζωή
μια μπόρα, μια αναπνοή
Όχι,φίλε μου στα πρέπει και τα μη
Ναι , σου λέω στην αθάνατη ψυχή
Όχι, φίλε μου στο χάδι το φτηνό
Ναι, σου λέω στο φεγγάρι το χρυσό
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2016 | |