Μια ανάμνηση κακή Δημιουργός: stixer-man Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Κοντα σου έχανα μερες και χρονια
φυλακισμένος στα ατελείωτα γιατι
γιατι με σένα τόση διχόνοια
να ραγίζει καθε μέρα το γυαλί
Μα ευτυχώς βρήκα τον δρομο μου κι ειμαι μακριά σου
ευτυχώς εχω ακομα να ζήσω μια ζωή
τα χρονια που πέρασαν μες την αγκαλιά σου
θα ναι για μένα μια ανάμνηση κακή
Τα φιλια σου σταζαν φαρμάκι στη φτωχή μου την καρδιά
λόγια με πλήγωναν σα να ταν μαχαιριές
φίλοι μου λέγαν τέτοιες γυναίκες
αγκάθια έχουν απ όλες τις μεριές
Μα ευτυχώς βρήκα τον δρομο μου κι ειμαι μακριά σου
ευτυχώς εχω ακομα να ζήσω μια ζωή
τα χρονια που πέρασαν μες την αγκαλιά σου
θα ναι για μένα μια ανάμνηση κακή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2016 |