Μικια Φτερουγιζματα . . ! Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΓΑΠΗς ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ ΟΛΟΨΥΧΑ Σ΄ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΡΑΊ΄ΖΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑΚΙΑ & ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΕΙ ΜΙΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ & ΜΙΑΝ ΕΦΗΒΟΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ! ! ! ΝΑ ' ΝΑΙ ΚΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΨΥΧΑΝΑΖΑΙΝΕΙ . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]&!&!&!&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
*!*!*!*!* ΜΙΚΙΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΜΑΤΑ . . ! *!*!*!*
. . .μαzεμενον σε μιαν γωνιτσα του ρηπωμενου δρομου
μοναxουλι ! ! ! παγωμενο . . . ταλαιπωρον . . . νηστικο ! ! !
Απομακρυzμενο απε τς φωλιτσας του το μικιο
τ' αxυρενιον . . . το σπιτικο ! ! !
Το αγκαλιασαμε μμε περισση αγαλλιαση . . . μμε zεστασας ευθυνη
το ντυσαμε . . . το zεσταναμε . . . τ' αγκαλιασαμε. . . το αγαπησαμε
ανταμμα μμε τα δικαμας στην φτωxικηνμας κλινη ! ! !
ΑΠΟΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΓΜΟ & ΓΙΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ
Τς ΑΠΟΝΙΑς ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕΝ ΓΛΗΓΟΡΑ Ως ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑς
ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΨΥΧΗς ΝΑ 'ΚΛΕΙΝΕΙ' ! ! !
ΩΩΩ ! ! ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
Η ΜΗΤΡΙΚΗΝ ~Α Γ Α Π Η ΔΙΝΕΙ ; ; !
ΟΠΩς ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΟΡΦΗΝ Τς ΠΟΥ
ΤΡΥΦΕΡΟΛΟΥΕΤΑΙ ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΤΑ
ΣΑΝ ΑΕΝΑΑ ΕΥΜΟΡΦΑΔΑ ΨΥΧΗς
ΤΥΛΙΓΕΙ ΑΠΑΛΑ Τς ΚΑΡΔΙΕς
ΣΕ ΜΙΑΝ ΓΛΥΚΟΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΔΥΝΗ ! ! !
ΤΊ ΠΙΟΤΕΡΟΝ ΜΑΖΙ ΤΗς ΕΝΑς ΜΗ ΑΘΑΝΑΤΟς
ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ; ; !
ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
ΚΕΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΓΗΤΕΥΤΙΚΑ
ΑΠΡΟΖΜΕΝΑ ΠΕΤΑΡΙΖΕΙ ΗΘΙΚΟΣΜΙΛΕΜΕΝΑ
ΣΕ ΟΛΛΩΝ ΤΙς ΖΩΕς
ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ
ΜΕς ΑΠΕ ΜΙΚΙΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΜΑΤΑ
ΤΗΝ ΕΠΙΓΗς ~ΠΟΡΕΙΑ ΜΑς
Κ Α Θ Ο Ρ Ι Ζ ΕΙ . & _
***********************************************************************
***********ΟΥΛΛΟΙ ΚΑΤΕΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑς ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ . . . ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ . . . ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΣΤΗΝ Α Γ Α Π Η . . . ΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΓΕΙ
ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ
ΕΠΙΓΗς ΨΥΧΙΚΟΝ ΑΝΑΖΑΙΜΙΑς ΑΓΑΘΟ ! ! !
ΕΜΑΘΑ ΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝΕ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΩ ΔΙΧΑ ΣΚΟΠΟ . & _
****************************************************************************
γεια μας ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
*************************************************************************** Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2016 |