Νόμιζες Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.............ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ , ΑΣ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Νόμιζες φεύγοντας εσύ
εγώ θα μαραζώσω
μα φεύγω όμως πρώτη εγώ
τον εαυτό μου σώζω.
Πολλά χρόνια σου χάρισα
σου έδωσα τα πάντα
αφού δεν τα εκτίμησες
σ΄αφήνω φεύγω γι΄άλλα.
Σου έδωσα τα χρόνια μου
τα νιάτα, την ζωή μου
κι εσύ όλα τα έκαψες
πλήγωσες την ψυχή μου.
Θα φύγω τώρα για να βρω
αγάπη να με νοιώθει
και στην φτωχή καρδούλα μου
αγάπη να μου δώσει! Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-11-2016 |