Σαν με κοιτούν τα μάτια σου Δημιουργός: Γεδεών, Γιάννης Μαυρόγιαννος Χαιρετώ όλη την όμορφη παρέα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν με κοιτούν τα μάτια σου
Σαν με κοιτούν τα μάτια σου αυτά τα μαύρα μάτια
Ταράζετ’ η καρδούλα μου και γίνετε κομμάτια.
Αυτά τα μάτια δεν μπορώ απ’ το μυαλό να σβήσω
Και δεν βρίσκω τη δύναμη να ‘ρθώ να σου μιλήσω.
Αυτά τα μάτια μ’ έκαναν τον ύπνο μου να χάσω
Και δεν μπορώ ούτε στιγμή μικρή να ησυχάσω.
Όταν βραδιάσει έρχονται γλυκά και με κοιτάζουν
Νιώθω τα χέρια σου τα δυο ότι με αγκαλιάζουν.
Μ ’αυτό που ζω ειν’ όνειρο και νιώθω αδικία
Με πνίγει το παράπονο και η μελαγχολία.
Αυτά τα μάτια δεν μπορώ μικρή μου να τα ξεχάσω
Και δεν μπορώ ούτε στιγμή λίγο να ησυχάσω.
Γιάννης Μαυρόγιαννος
Από την Ποιητική μου Συλλογή
7-1-2016
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-11-2016 |