Είσαι (όλα) Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ......................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΙΣΑΙ
Είσαι όλα αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή
Ένα όμορφο ξημέρωμα
Μια όμορφη συνέχεια
Και το βραδινό πανέμορφο όνειρο
Βάφεις τη μέρα με χρώματα
Κάνεις τον ήλιο φωτεινό
Το φεγγάρι λαμπερό
Και τα αστέρια αστραφτερά στολίδια
Ήσουν, είσαι και θα είσαι
Το κέντρο ενδιαφέροντος στη γη
Η μάνα που ανανεώνει τη φύση
Η έκφραση της σπουδαιότητας
Είσαι η νότα που ομορφαίνει τη μουσική
Η πινελιά που κάνει τον πίνακα ξεχωριστό
Η μπρατσέρα που ανεμίζει
Ο άνεμος που ανανεώνει
Γράφεις την ιστορία της γης
Μεγαλώνεις αυτούς που θα γίνουν μεγάλοι
Γελάς και όλα γελάνε
Τραγουδάς και όλα γεμίζουν χαρά
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 11/11/2016 Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-11-2016 |