Κάτι για μένα Δημιουργός: John Silver, Γιάννης Αργύρης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω,
κάτι για μένα μια φορά να περιγράψω
σε λίγους στίχους τη ζωή μου και να γράψω
τις αναμνήσεις που θα ήθελα να κάψω
Θέλω,
ν’ αναφέρω ό,τι πληγώνει σε μία κόλλα
και πως πονάει αυτός που θα τα δίνει όλα
είναι επικίνδυνο ό,τι βγει κεραυνοβόλα
Όλος ο κόσμος θέλω απλά, μέσα από λόγια ταπεινά
να δει ξεκάθαρα αυτά που ‘χω περάσει
Λίγο στη θέση μου να μπει, να ζήσει κάθε μου στιγμή
τη πληγωμένη μου ψυχή, να τη σκεπάσει
Θέλω,
με λίγες λέξεις δάκρυά μου να σκουπίσω
κάτι για μένα μακριά μου να αφήσω
μήπως μπορέσω απ’ την αρχή να ξαναζήσω
Θέλω,
σαν ένα όνειρο κακό να τα ξεχάσω
μονάχα έτσι όλ’ αυτά θα ξεπεράσω
δεν έχουν μείνει πια πολλά για να τα χάσω Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-11-2016 | |