Εγω Που Μαγκασ Ημουνα Δημιουργός: hahis1, peiraioths Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη δραπετσωνα κλαψανε
οι φιλοι μου για μενα
ετσι οπως καταντησα
απονη εγω για σενα
-------------------------------
Εγω που μαγκας ημουνα
κι ενα αλανι της ζωης
μαζι σου οταν εμπλεξα
ρεταλι ειμαι και μπεκρης
----------------------------------------
Μου τολεγαν οι φιλοι μου
μαζι σου να μη μπλεξω
ομως εγω δεν ακουγα
κι ελεγα θα σ αντεξω
------------------------------------
Τωρα γυριζω στενα
δραπετσωνα μονος μου
μπατιρης και εξυριστος
ποναει ως κι ο πονος μου
---------------------------------------
Εγω που μαγκας ημουνα
κι ενα αλανι της ζωης
μαζι σου οταν εμπλεξα
ρεταλι ειμαι και μπεκρης
------------------------------------------ Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-11-2016 |