Κι ήσουν τόσο μόνος Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΙ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ
Κι ήσουν τόσο μόνος
τόσο αδειανός
έτρεχε ο χρόνος
κι έβλεπες απλώς
Κι ήσουν τόσο μόνος,τόσο μόνος
ήλιος που του κλέψανε το φως
όλα ήταν κλάμα, ήταν πόνος
όμως πάντα έχει ο Θεός
Κι ήσουν τόσο μόνος
τόσο θλιβερός
έφευγε ο χρόνος
κι ένιωθες μισός
Κι ήσουν τόσο μόνος,τόσο μόνος
ήλιος που του κλέψανε το φως
όλα ήταν κλάμα, ήταν πόνος
όμως πάντα έχει ο Θεός
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-11-2016 |