~*~ Αναταρράξεις . . ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα . . . αρκεί ένα λιθαράκι την ήρεμην λίμνη τς ψυxής να τρυφεροταράσσει . & _ ΚΑΛΛΗ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗΝ ΕΒΔΟΜΑς ! ! !ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*~*~*~*
******************************************************************
&!&!&!&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
*~*~*~*~ Αναταρράξεις . . ! *~*~*~*
Αναδιπλώνεται . . . Εγύρεται . . . Ναρκαλιοθετικά
Αναταρράσεται σαν Ταξίμια Αλμένικα
Ρηξηκέλευθα Διδάσκεται ! ! !
ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΕ ΤΟΥς ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥς ΠΑΛΜΟΥς
ΕΝ ΤΑΡΡΑΣΕΤΑΙ . . .
ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ
ΤΑΣΣΕΤΑΙ ! ! !
Αγρεμένοι Στροβιλιzμοί Ιxνογραφημένοι
μες στο Ξαγνάντιο ΜαγικοΣτοxαzμών
ΕΥΜΟΡΦΩΝ ΙΝΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΑΙΜΙΩΝ
ΔΙΧΑ ΦΑΙΔΡΩΝ ΦΡΑΜΩΝ . & _
****************************************************************************************
Αναταρράξεις που . . .
μμμ μμ μμ τρυφεροφύονται
μες στα ονείρατα καθενός . . !
https://www.youtube.com/watch?v=B-z_3DrbcuA
*****************************************************************************************
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΖΜΑ Κ/Δ ΛΑΤΡΕΙΑς
ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΡΥΦΕΡΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
******************************************************************************************
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ
ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-11-2016 |