Φεγγαρι Μου Στο Διαβα Σου Δημιουργός: gkasf, Γιώργος Κασφίκης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΟΥ
Φεγγάρι μου στο διάβα σου
αν θα τη συναντήσεις
μίλα της όμορφα, γλυκά
μη τη στεναχωρήσεις.
Δείξε της δρόμο όμορφο
αυτή ν' ακολουθήσει
και κάθε πίκρα της ζωής
πίσω της να αφήσει.
Δείξε της τις ομορφιές
που βλέπεις κάθε βράδυ
και φέγγε της το δρόμο της
μην έχει πια σκοτάδι.
Κι αν τύχει και μόνη της βρεθεί
στο διάβα της ζωής της
πες της με λόγια όμορφα
πως θα ' μαι εγώ μαζί της.
Το χέρι της να της κρατώ
μαζί της να βαδίζω
πόνους, καημούς και βάσανα
να μην υπολογίζω.
Κι αυτή να γέρνει πλάι μου
στον ώμο τον δικό μου
κι έτσι θα βγει αληθινό
τ' άπιαστο όνειρό μου. Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2016 |