Το χαμπέρι Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή καλημερα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το χαμπέρι
Άχαρα η νύχτα μου περνά
εφιαλτικό παιχνίδι μοιάζει
μου κομματιάζει την καρδιά
η μοναξιά που με τρομάζει
Κάθε σκέψη ειν’ μαχαιριά
βαθειά πληγή μου χαρακώνει
χάθηκε η αστροφεγγιά
και το σκοτάδι με γραπώνει
Μα πως αλλάζει ξαφνικά
λες την στολίζουν χίλια χέρια
λάμπουν χιλιάδες μαγικά
του ουρανού μικρά αστέρια
Γεμίζει φώτα η ερημιά
φέγγουν της θλίψης μου τα μέρη
νοιώθω στους ώμους μου φτερά
στην ερημιά μου ένα χαμπέρι
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-11-2016 |