Η Στιγμη Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΣΤΙΓΜΗ
έμεινα μόνος μια στιγμή
στη ζωή έκανα αναδρομή
μέτρησα σφάλματα πολλά
πρόσεξα λάθη φοβερά
με συγκλόνισε η στιγμή
δεν την είχα υπολογίσει
πίστευα στον ανδρισμό μου
στον υπέρτατο εγωισμό μου
με συγκλόνισε η στιγμή
ήτανε μαζί μου αδυσώπητη
έφερε εικόνες από παλιά
που δεν γυρίζουν πίσω πια
μόνο εκείνη τη στιγμή
είδα πως μ’ αγάπησες εσύ
μα τώρα ξέρω είναι αργά
να γυρίσω μάτια μου στα παλιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-12-2016 |