Σε κλειστό παράθυρο Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καληνύχτα φιλοι μου...............ένα ταξίδι η ζωή μας, με μπουνάτσες και φουρτούνες............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν σε κλειστό παράθυρο
στέκομαι μπροστά του
και αναρωτιέμαι,
τι κρύβει από πίσω!
Θα ανοίξει ποτέ να δω της ζωής τις ομορφιές,
ή θα μείνω με την απορία,
ότι για πάντα θα μείνει κλειστό,
για να μου κρύβει όλες τις ομορφιές!
Κλειστό για να μου κρύβει την ζωή,
αυτήν την ζωή ,
που μας έχει χαριστεί από εκείνον.
Από εκείνον που μας την χάρισε
και αντί να χαμογελάμε,
μας γίνεται βάρος ασήκωτο μερικές φορές
με δυσκολίες , δάκρυα και πόνο,
που παραιτούμαστε απ΄αυτήν
και από τον αγώνα μας , ενάντια στο κακό.
Μα η ζωή είναι να την ζούμε
να την απολαμβάνουμε,
να την χαιρόμαστε όσο ακόμα μπορούμε
να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή της
που μας χαρίζεται σαν δώρο θεϊκό
και να λέμε, "πόσο ωραία είναι"
γιατί μας είναι χαρισμένη.
Ας την ζήσουμε και ας την απολαύσουμε λοιπόν,
όσο ακόμα μας χαρίζεται,
από ΕΚΕΊΝΟΝ, που απλόχερα μας την χαρίζει!!!!!!!!!!!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-12-2016 | |