Καρδιες και σωματα Δημιουργός: Ηypocrisy, γιουλη τσαμαλ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αυτη
της ζωης με τον θανατο
η συναφεια
του θανατου με τη ζωη
σχεση ζωης και θανατου
η σχεση που διεπει τη σχεση
Γι' αυτο κανεις μας
οσο δεν την υποφερει
ο,τι κι αν πραττει ματαιο
τα μουτρα του σπαει
Καρδιες και σωματα
Μιας και θελει
αυτη η συναφεια
δυο μετωπα
ενωμενα
Το σωμα του ουρανου εδω
καθαρο διχως περιθωρια σημερα
ουτε ενα συννεφο αποπνεει
να καθρεφτιστει στο βλεμμα
της προκαταληψης..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-12-2016 |