Πρωτοχρονιά, όλα καλά Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ 2017 ευχές με όλη μου την αγάπη σε όλους. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Πρωτοχρονιά και μου γελάς
κι ο άνεμος κοπάζει
στην σκοτεινιά φεγγοβολάς
και τ' αύριο χαράζει
Πρωτοχρονιά, όλα καλά
εγώ κι εσύ, μια αγκαλιά
μια χούφτα χιόνι τα παλιά
κι ο πόθος φλόγα στην καρδιά
Πρωτοχρονιά, όλα καλά
πολλές ευχές, γλυκά φιλιά
Πρωτοχρονιά και με κρατάς
κι ο έρωτας ξυπνάει
την μοναξιά πετροβολάς
και τ' όνειρο μεθάει
Πρωτοχρονιά, όλα καλά
εγώ κι εσύ, μια αγκαλιά
μια χούφτα χιόνι τα παλιά
κι ο πόθος φλόγα στην καρδια
Πρωτοχρονιά, όλα καλά
πολλές ευχές, γλυκά φιλιά
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-01-2017 | |