Μαζί Δημιουργός: Plou84, Γεώργιος Χρυσόστομος Χαβέλας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε πεφταστέρια έκανα συνέχεια την ευχή μου
Αυτό που λαχταρούσε για χρόνια η ψυχή μου
Να βρω έναν άνθρωπο κι εγώ μαζί να πορευτούμε
Σε μονοπάτια ερωτικά κι αγάπης ν' αφεθούμε
Μαζί στα εύκολα
Μαζί στα δύσκολα
Αφετηρία μου, γίνε και τέρμα μου
Κράτα το χέρι μου
Είσαι το ταίρι μου
Σαν μία έκθεση, κυρίως θέμα μου
Απ' το Θεό σε ζήτησα καρδιά μου να το ξέρεις
Όλα όσα μου έλειπαν απλόχερα να φέρεις
Σαν άνθρωπο με άλλαξες αυτό δεν το ξεχνάω
Δε νιώθω τώρα μοναξιά και πλέον δεν πονάω Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2017 |