Tι κι αν περάσανε αγάπη μου τα χρόνια Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλό μας ξημέρωμα, ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο ακόμα μας χαρίζεται............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Tι κι αν περάσανε αγάπη μου τα χρόνια
αφού η αγάπη όπως λένε, χρόνια δεν κοιτά
η τρελή καρδιά όταν στην ζωή την νιώσει
παίρνει ανάσα η ψυχή και ζει απ΄την αρχή ξανά.
Τα χρόνια έσβησα απ΄της ζωής τον χάρτη
αυτήν που μας πονά και ας την λένε καλή
σαν νιόβγαλτη απ΄την αρχή θ΄αρχίσω
να ζήσω στο πλάι σου σαν ξέγνοιαστο παιδί.
Να σου χαρίσω ότι στην καρδιά κρατάω
και ότι το σώμα φωνάζει, με αγάπη να στο πεί
όσα μες την ζωή δεν ένιωσα μαζί σου να τα ζήσω
και να σου πω, το πόσο ''σ΄αγαπώ πολύ''. Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2017 |