Ειναι Καλποιεσ Στιγμεσ Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Είναι κάποιες στιγμές
που με λέξεις πικρές
περιγράφω και λέω
πως γα σένανε κλαίω
είναι κάποιες φορές
που πηγαίνω στο χτές
και θυμάμαι καρδιά μου
τα παλιά όνειρα μου
είναι κάποιες καρδιές
μέσα στις ερημιές
μοναξιά μόνο ξέρουν
και κανέναν δεν θέλουν
είναι κάποιες χαρές
που τελειώσαν και θες
μια για πάντα εσύ
να ξεχάσεις γιατί
είναι κάποιες στεριές
που δεν έχουν λιμάνι
και απάγκιο δεν βρίσκουν
σαν να έχουν πεθάνει
είναι κάποιες ζωές
που κολλάνε στο χτες
και δεν βρίσκουνε χρόνο
μα ούτε ομως και δρόμο
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-01-2017 |