Ο δρόμος Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Αποκλεισμένος - ο κατηφορικός δρόμος κλειστός (εκ πεποιθήσεως) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο δρόμος
Του λόφου την κορφή την ανεβήκαμε
και τον μικρό Παράδεισό μας ξαναβρήκαμε
εκεί που σμίγουν και χορεύουν αγγελούδια
εκεί τριγύρω μας ανθίζουν τα λουλούδια.
Την κατηφόρα προς τα πίσω δεν κοιτάξαμε
για κεί που ο ήλιος ανατέλλει μόνο ψάξαμε,
κορφές παρθένες πιο ψηλές επιζητάμε
σε νέους δρόμους κι άλλο δύσβατους θα πάμε.
Έτσι η ζωή μας η μικρή θα προχωράει
με την καρδιά μας μόνο αγάπη να χωράει,
μετά τα χιόνια και τα κρύα θα ‘λθει η Άνοιξη
να μας γεμίζει με χαρά και με κατάνυξη.
Χέρι με χέρι σ’ όποιον δρόμο κι αν βρεθούμε
μαζί, στον δρόμο της ζωής, δεν θα χαθούμε.
Κι αν βρούμε λίγα απ΄ τα «θέλω» που ελπίσαμε
θα μείνει εντός μας η χαρά πως προσπαθήσαμε.
-.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-01-2017 |