Μανουλα Μου Κι Ελλαδα Δημιουργός: hahis1, peiraioths Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανοιξα τα φτερα μου
να φυγω απο δω
και χαρηκε η καρδια μου
και γελασα κι εγω
γιατι εδω πνιγομουν
μανουλα μου γλυκεια
δεν μ ηθελε η ελλαδα
κι εφυγα μακρυα
-------------------------------------
Με σκοτωνε η ελλαδα
μανουλα μου εδω
μουκοβε τον αερα
κι εμοιαζα με νεκρο
η ελλαδα π αγαπουσα
και παντα θ αγαπω
μα εφυγα μακρυα της
μανουλα να σωθω
-----------------------------------------
Ελλαδα μου πατριδα
ελλαδα σ αγαπω
ομως εδω δε ζουσα
κι εφυγα στον καιρο
πηγα σε αλλον τοπο
την τυχη μου να βρω
μανουλα μου κι ελλαδα
μα παντα σ αγαπω
------------------------------------ Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-01-2017 |