Το Φαντασμα Δημιουργός: bill bozikis, Βασιλης Μποζικης Εαν υπαρχει πεπρωμενο,γιατι να μην εχει συμβει και αυτο ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Μεσα στο περιβολι μου τις σκοτεινες βραδυες
ερχεται ενα φαντασμα,πανω στις λεμωνιες.
Γλυστραει στα κλωναρια τους ,μπουμπουκια ολα γεμιζουν
κι υστερα μ' ενα χαδι του,μοσχοβολουν κι ανθιζουν!
Αρπαζω τη κιθαρα μου του γλυκοτραγουδω
φωτοβολει λικνιζεται κι αρχιζει τον χορο.
Ποτε του δεν μιλα ρηματικα, μονο χαμογελα
μα στη ψυχη μου μεσα, μιλαει καθαρα
Θα ημουνα το ταιρι σου αν ημουν στη ζωη
ετσι εγραφε η μοιρα σου να ζησουμε μαζι.
Μα η μοιρα η δικη μου τα εγραφε αλλιως
προωρα να πεθανω πριν ακομα σε δω .
Μη βιαζεσαι ναρθεις εδω, εγω σε περιμενω
εμεις μαζι θα ζησουμε , εν'αλλο πεπρωμενο
Θα σ' εχω παντα αγκαλια,μ' αγαπη θα σε ραινω
μη βιαζεσαι ναρθεις εδω, ξερω να περιμενω
Τωρα λοιπον καταλαβα γιατι ειμαι μοναχος
γιατι ποτε τον Ερωτα δεν μπορεσα να βρω
πριν τον γνωρισω χαθηκε τωρα μοναχος ζω !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-01-2017 | |