Ο Τραυματιοφορεας Δημιουργός: bill bozikis, Βασιλης Μποζικης ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ... ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ
Τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ
η μοίρα μου με όρισε να γίνω
οι βρύσες μου στερέψανε νωρίς
δεν έχω άλλα δακρυα να χύνω.
Κραταω το τιμονι μου γερα
το ποδι μου στο γκαζι κολημμενο
ελλισομαι σαν χελι σε νερα
πριν απ΄τον χαροντα να φτασω επιμενω.
Δεν ξερω εκει που πάω τι θα δω
μα πρεπει οσο πιο εγκαιρα να φτασω
τον χαροντα να διωξω μακρυα
το Λασσο απ' τα χερια του ν' αρπαξω
Τραυματιοφορεας του ΕΚΑΒ
κοινωνικη αναγκη μα καταρα
στην αγκαλια μου κουβαλαω συνεχως
τον Πονο ,την Οδυνη , τη Λαχταρα.
Τους μπροστινους βουβα παρκαλω
μεριαστε,καντε χωρο να περασω
ανοιξτε μου το δρομο να διαβω
τον Χρονο προσπαθω να ξεγελασω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-01-2017 |