Μια κενή Δημιουργός: Τσακίρη Χαρά Για τους "κενούς"....... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μην πεις κουβέντα
Δε θέλω λέξη από σένα ν' ακουστεί
Ήμουν πατέντα
Σ' ένα κιβώτιο ταχυτήτων, μια κενή
Μη με κοιτάζεις
Μ' ύφος παθιάρικο σαν τάχα να με θες
Και μην βουλιάζεις
Δήθεν σε σκέψεις για όσα ξέμειναν στο χθες
Σ' έχω πια μάθει
Και δε με πείθεις με τα μάτια τα υγρά
Έκανα λάθη
Μα τώρα έμαθα η καρδιά μου να εκτιμά
Σ' έχω πια μάθει
Και δε μου φτάνει αυτό το λίγο που κερνάς
Έκανες λάθη
Και δεν εκτίμησες τα μάτια που κοιτάς
Δε με πληγώνεις
Ότι κι αν πεις κι ότι κι αν κάνεις τώρα πια
Απλά μπαλώνεις
Τρύπια αισθήματα που ξήλωνες παλιά
Δε με φοβίζεις
Που λες θα φύγεις και τον δρόμο σου κοιτάς
Μόνο χαρίζεις
Στα τόσα λάθη μου τον ήχο μιας πενιάς.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-06-2006 |