Φεγγαρι Αυγουστιατικο Δημιουργός: hahis1, peiraioths Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φεγγαρι μου αυγουστιατικο
μεγαλο σαν πλατεια
δεχεσαι ονειρα κι ευχες
απ τους ερωτευμενους
και αναθεματα βρισιες
απο τους χωρισμενους
-------------------------------------------
Φεγγαρι μου αυγουστιατικο
ολογιομο φεγγαρι
τα νειατα κανουν ονειρα
με τη δικη σου χαρη
-------------------------------------
Φεγγαρι μου αυγουστιατικο
ολοι σε περιμενουν
να σκασης μυτη απ το βουνο
ν αρχισουν τα γλυκολογα
του κοσμου οι ερωτευμενοι
--------------------------------------------
Μονο εγω φεγγαρι μου
σε βλεπω και δακρυζω
γιατι εγω ειμαι μονος μου
και μονος μου γυριζω
---------------------------------------- Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2017 |