Mεθυσμένος οδηγός Δημιουργός: Nick Renito, Νίκος Σκαρβελάκης Μελοποιήθηκε από τον Νίκο Καπλάνη. Ερμηνεία από τον ίδιο!.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Mεθυσμένος οδηγός
Δες στην θάλασσα οι γλάροι,
Πόσο χαμηλά πετούνε,,
Κι εγώ πήγα στο φεγγάρι,
Οι καημοί να μη με βρούνε!
Μεθυσμένος οδηγός,
Είναι μάτια μου ο χρόνος!..
Ένας θάνατος αργός,
Έρχεται σαν μένεις μόνος!..
Άκουσε τι λέει ο Γκιώνης,
Μες της νύχτας την σιωπή:
"Την καρδιά σου μη κλειδώνεις,
Ν αγαπάς δεν είν ντροπή!.."
Χάθηκα από την πιάτσα,
Και μ αναζητούν οι φίλοι,,
Που να ξέρουν, τι στραπάτσα,
Κατοικούν στα δυο μου χείλη!.
Μεθυσμένος οδηγός,
Είναι μάτια μου ο χρόνος!..
Ένας θάνατος αργός,
Έρχεται σαν μένεις μόνος!..
Άκουσε τι λέει ο Γκιώνης,
Μες της νύχτας την σιωπή:
"Την καρδιά σου μη κλειδώνεις,
Ν αγαπάς δεν είν ντροπή!.."
Κέρκυρα 24-4-15
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-02-2017 | |