Αγαπη Στη Ζωη Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ
όποιος δεν έχει αγαπήσει
την αγάπη δεν έχει συναντήσει
είναι πολύ δυστυχισμένος
από το κόσμο αποκομμένος
η αγάπη είναι ζωή
τα νήματά της κινεί
γιατί χωρίς αυτή
τίποτα δεν λειτουργεί
η αγάπη είναι όαση
στην έρημο της ζωής
είναι δροσιά πηγής
στο βουνό της ζωής
λυπάμαι όποιον δεν έχει αγαπήσει
η αγάπη είναι τροφή δυναμωτική
τρέφει καρδιά και ψυχή μαζί
τονώνει, τονώνει, τονώνει τη ζωή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-02-2017 |