Αν ξαναρχοσουνα λοιπον Δημιουργός: Asimakis G. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λαθη εκανα πολλα, το δεχομαι
Λαθη εκανες κι εσυ, το σεβομαι
Λαθη γινονται πολλα
Μα ειναι ολα επιτρεπτα
Αμα σε λατρευει σα Θεο η καρδια
Χωρια γιατι ειμαστε; ρωτω λοιπον
Λαθη ειναι και πετουν, στο παρελθον
Αφου ζει η αγαπη μας
Σ'αγαπω και μ'αγαπας
Ας τα καψει ολα αυτος ο ερωτας
Αν ξαναρχοσουνα λοιπον
Ολα θα 'τανε αλλιως
Ηλιολουστος καιρος
Κι ενας ηλιος, μιας αγαπης, θησαυρος
Αν ξαναρχοσουνα λοιπον
Τωρα θα 'τανε γιορτη
Ελα κλεισε τη πληγη
Που σε δυο καρδιες, καιρο αιμοραγει
Λαθη καναμε πολλα, αμφοτεροι
Μα ετσι κανουνε οι περισσοτεροι
Η αγαπη ολα τα νικα
Δινει στις καρδιες φτερα
Συμφορα αλλα κι η μονη γιατρεια
Ελα τωρα ας τα ξεχασουμ' ολα αυτα
Παμε ενα ταξιδι καπου μακρια
Εχω να σου πω πολλα
Την αγαπη μου αφορα
Δωσε μια πνοη σ' ολα τα ονειρα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-02-2017 | |