Αν Μπορουσα Να Επιιλεξω Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ..ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ
Αν μπορούσα να επιλέξω....
ποιό απ τα αισθήματα μου
θά ΄θελα να κυβερνά
να ελέγχει την καρδιά μου
θα επέλεγα στ΄αλήθεια
έρωτα με χτυποκάρδι
έρωτα που θα με βγάλει
μιά για πάντα απ΄το σκοτάδι
έρωτας να κυριεύσει
το μυαλό και το κορμί
έρωτας για να γεμίσω
με ελπίδα την ψυχή
αν μπορούσα να επιλέξω
πότε θα ερωτευθώ
θα ζητούσα απ΄τον Θεό μου
όσο ζω να αγαπώ
έρωτας να κυβερνήσει
την καρδιά μου και τον νου
έρωτας για να πετάξω
ως την άκρη του ουρανού
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-03-2017 |