Δεν Εχεισ Αλλη Επιλογη Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Δεν έχεις άλλη επιλογή
Από δω πρέπει να φανείς
Όσο ακόμα είναι νωρίς
Αν δεν θέλεις να αφήσεις
Μεγάλη ανοιχτή πληγή
Που θα αιμορραγεί
Δεν έχεις άλλη επιλογή
Πρέπει νάρθεις να με βρεις
Αν θες να χαρώ και να χαρείς
Βάλσαμο να βάλεις στη πληγή
Το μαχαίρι να πετάξεις
Κανείς μας να μη ματωθεί
Δεν έχεις άλλη επιλογή
Το βλέπεις μάτια μου κι εσύ
Είσαι ότι καλύτερο μούχει συμβεί
Είσαι του σκοταδιού μου το φεγγάρι
Είσαι η αγαπημένη προσμονή
Είσαι αυτή που σπάει τη σιωπή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-03-2017 |