Μαθηματα Δημιουργός: dragonmaster Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εμαθες τα ονειρα σου να βολευεις
σε δυο γραμμες σε ενα χαρτι
με αφθονη ενοχη
εισαι τυχερος το διχως αλλο
σκληρη η ζωη
και καπως ετσι ξεγελαμε
την ιδια μας την ψυχη
παιζουμε με τον πονο μας
μα ο χρονος μας κυλαει
η αμμος στη κλεψυδρα δεν ξεχναει
ειδησεις περι γεγονοτων μακρινων
εικονες φρικης
και ο φοβος μιας υποχθονιας απειλης
ο φοβος φυλαει τα ερμα σε κλουβι
Eμαθες να κρατας
εμαθες να σιωπας
εμαθες να μην κοιτας ψηλα
μονο την πορεια στη γραμμη
και εμαθες στο τελος
οτι η ζωη ειναι σπουδη
που αρχιναει με ονειρα
και καταληγει σε κελι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-04-2017 |