Στου δρόμου σου τον πηγαιμό Δημιουργός: Κάποιος κάπου κάποτε KΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στου δρόμου σου τον πηγαιμό φύτεψα ένα τραγούδι
το πότισα μ΄αγιόσταμο ν΄ανθίσει ένα λουλούδι
όπου βρεθείς όπου σταθείς ποτέ μη σταματήσεις
αγάπη να δίνεις της ψυχής δώρα να μη ζητήσεις
Νά΄ναι ανθιστός ο ίσκιος σου όπως και η καρδιά σου
η μέρα σου να χαίρεται η νύχτα νά΄ναι γλυκιά σου
αστέρι νάχεις τ΄ουρανού μέσα στην αγκαλιά σου
ένα φεγγάρι ολόγεμο να φέγγει ολογυρά σου
Νά΄ναι η ζωή σου μες το φώς με θάλασσα σπαρμένη
κι ένα λιμάνι απάνεμο για να σε περιμένει.
φάρο να έχεις τα μάτια σου κατάρτι την ψυχή σου
να ανοίγεις διάπλατα πανιά ταξίδια νά΄χεις γιορτινά
Στου δρόμου σου τον πηγαιμό κομμάτια ηλιοβασίλεμα κεντώ
βιολιά και λύρες μαγικές χίλιες να έχεις μουσικές
να παίζουν νότες τρυφερές χάδια να έχεις και χαρές
χίλια να δίνουνε φιλιά σε κάθε μέρα χωριστά
---------------------------------------
Στου δρόμου σου τον πηγαιμό φύτεψα ένα τραγούδι
το πότισα μ΄αγιόσταμο ν΄ανθίσει ένα λουλούδι
να πολεμάει τη μοίρα σου και την κακιά την ώρα
νά΄χεις ταξίδια ολόχαρα στων αστεριών τη χώρα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-04-2017 |