Μη λες κουβέντα Δημιουργός: Nick Renito, Νίκος Σκαρβελάκης Μουσική: Νίκος Καπλάνης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μη λες κουβέντα
Μες τους δρόμους δες πως τριγυρνούν
Λύκοι και τσακάλια πεινασμένα,
Έλα εδώ κοντά μου να σου πω,
Τραγουδάκι πούγραψα για σένα!..
Αν μ αγαπάς μη λες κουβέντα,
Να μη το ξέρει ούτ' ο Θεός,
Και τ όνομα μου στην ατζέντα,
Γράψε να είναι ένας κωδικός!..
Αν μ αγαπάς μη λες κουβέντα,
Να μη το ξέρω ούτ εγώ,
Μόνο εμένα, άσε καλή μου,
Να σου φωνάζω, σ αγαπώ!...
Πλάνα μάτια φως μου μη ζητάς,
Αστραπές με δίχως καταιγίδες,
Μές στον χρόνο, σβήνουν και κοιτάς,
Με κρυφό μαράζι τις ρυτίδες!..
Αν μ αγαπάς μη λες κουβέντα,
Να μη το ξέρει ούτ' ο Θεός,
Και τ όνομα μου στην ατζέντα,
Γράψε να είναι ένας κωδικός!..
Αν μ αγαπάς μη λες κουβέντα,
Να μη το ξέρω ούτ εγώ,
Μόνο εμένα, άσε καλή μου,
Να σου φωνάζω, σ αγαπώ!...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2017 | |