Ψυχή (χαιδεμα) Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ..................................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΨΥΧΗ (ΧΑΙΔΕΜΑ)
Σου ζήτησα να μου πεις
Που είναι η ψυχή σου
Όχι για να στην κλέψω
Αλλά να την χαϊδέψω
Γέλασες και μου απάντησες
Παντού
Και σε ρώτησα
Άρα να χαϊδέψω παντού;
Άρχισε από τα χέρια
Και βλέπουμε
Και γεμάτος ελπίδα
Άρχισα
Και περιμένω να αντιδράσεις
Και προχωρώ
Και νοιώθω ότι με αφήνεις
Και πλημμυρίζω
Και κάθε σημείο και έκπληξη
Η ψυχή είναι παντού
Και το χάιδεμα της
Θαύμα, θαυμάτων
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 23/04/2017 Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-04-2017 |