Η μόνη αγάπη μου εσύ Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλό ξημέρωμα σε όλους,,,,ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε όσο ακόμα μας χαρίζεται................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγάπη μου, λατρεία μου, καρδιά μου και ψυχή μου
σε θέλω πάντα δίπλα μου και πάρε απ΄την ζωή μου.
Πάρε και ζήσε όπως θες, μέρος απ΄τα όνειρά μου
να ζεις κι εσύ να χαίρεσαι και ας είσαι μακριά μου.
Η μόνη αγάπη μου εσύ, ζω μοναχά για σένα
δεν θέλω άλλο τίποτα ,όλα τα θεωρώ χαμένα.
Δεν με πειράζει που αργείς, μου φτάνει που θα ρθεις
σου δίνω την ζωή μου και εσύ για να χαρείς.
Νομίζεις πως αγάπησα κι άλλη φορά όπως τώρα;
η αγάπη είναι προσφορά να δίνεις ζωή και δώρα.
Σ΄ευχαριστώ αγάπη μου , που ήρθες στην ζωή μου,
σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς, και μένεις εδώ μαζί μου. Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-04-2017 | |