Στη Φουρτούνα του πελάγου = Δημιουργός: νικολακοπουλος θανάσης, νικολακόπουλος θανάσης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη Φουρτούνα του πελάγου ,
Πόσοι δύστυχοι είναι πνιγμένοι…
του θανάτου ναυαγίου.
κι ο θάνατος τους περιμένει!
Στη φουρτούνα πίνεις την αλμύρα
την ώρα που βυθίζεται το πλοίο,
το πρεπούμενο της μοίρας και
μαζί με το πλοίο λες «ζωή αντίο
-----------θάλασσα αφρισμένη
αέρας αγιάζι
θάλασσα φουρτουνιασμένη
θλιμμένες ψίχες αρπάζεις
Πω Σ ΠΌΝΟ ΣΤΟ ΠΌΝΟ ΤΟΥΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-04-2017 |