Ονειροπόλος Δημιουργός: Μονοχίτων, Γιάννης Σ. Παπαδόπουλος Απλή φαντασία ή αληθινή διήγηση; Εσύ αποφασίζεις. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [U]Ονειροπόλος[/U]
Σου άπλωσα αγάπη να ξαπλώσεις
και συ το έκανες (δις)
Σου ζήτησα το χέρι να μου δώσεις
και συ μου το 'δωσες (δις)
Σαν φόρεμα απλώθηκε απάνω σου η νύχτα
και συ μου γέλαγες (δις)
Μα τώρα τελειώσαν όλα αυτά
και η μορφή σου στοιχειώνει το μυαλό μου
Αχ να σε είχα μια βραδυά
να ζήσω στ ' αλήθεια το όνειρό μου (δις)
[I]Μονοχίτων[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-04-2017 |