Πρέζα η πρώτη Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παίρνω μια πρέζα μελανή σα θα την βρω
σ ένα τεκέ σε καπελειό αλαργινό,
φυσώ την ε στη μούρη του θανάτου
και στα αμέτοχα χεράκια του Πιλάτου.
Βρυχάται του πνευμόνου μου ο πάτος
στη χλόη όπου κείτονταν το πάθος
σφιχτά και στρουφιχτά αγκαλιασμένο
με όν αδίκος μακρινά ξενιτεμένο.
Σκληρά φιλιά άσωτα, κολασμένα
με χάπια και με ξίδια ποτισμένα
λάγνα, ανοιχτά, σ αιώνια τιμωρία
μια για πάντα σε μια ψεύτικη εξορία.
Πρέζα τραβώ πρέζα φυσώ με αμανάτι
ζητιάνα με κλειστό το ένα μάτι. ;) Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-04-2017 |