Το μαύρο κουτί Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το μαύρο κουτί
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Το μαύρο κουτί αλήθειες κρύβει
δικής σου ψυχής
φωλιά ελπίδων και δακρύων
μην το αρνηθείς
βαστά τον κόπο της δυστυχίας
για να πενθείς
φάρος της δικής σου αποτυχίας
για να σκεφτείς
είναι ξόρκι και μαρτύριο μαζί
πως να απαλλαγείς;
με ελπίδες σαν μαγικό ραβδί
για να σταθείς
με σκέψεις και όνειρα βροχή
θες να περπατήσεις
της τόλμης ανάξιος εραστής
θες να συνεχίσεις;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-04-2017 |